Zeci de amenzi, date de polițiștii dâmboviţeni pe 1 ianuarie 2020

Polițiștii dâmboviţeni au aplicat 80 de sancțiuni contravenționale și au reținut 6 permise în prima zi a anului 2020. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au intervenit la 79 de evenimente, din care 65 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Pe parcursul zilei trecute, au fost sesizate 40 de infracțiuni, dintre care 24 contra persoanei și 10 contra patrimoniului, dintre care 4 furturi.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 80 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la aproximativ 28.975 de lei.

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere.

Exemple:

În dimineața zilei de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul avea suspendat dreptul a conduce.De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat a fost depistat de polițiștii de la Butimanu în timp ce conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar altul, având o alcoolemie peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor trei, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

leave a reply