13 ofițeri de poliție și nouă agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost avansați în grad

Spread the love

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, 13 ofițeri de poliție și 9 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim. De asemenea, în același cadru festiv, 372 de polițiști au primit diplome de merit pentru activitatea desfășurată pe parcursul acestui an.Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Național al României, urmată de o incursiune în istoria neamului nostru, susținută de doamna muzeograf de la Muzeul Poliției Române, Nica Cristina.

Adjunctul inspectorului șef, comisar șef de poliție Păun Sorin, a dat citire mesajului șefului Poliției Române, chestor general de poliție Ioan Buda, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 DECEMBRIE.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a adresat felicitări tuturor polițiștilor pentru profesionalismul, promptitudinea și seriozitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

leave a reply

error: