17 CUPLURI PREMIATE DE PRIMĂRIA RĂZVAD

17 cupluri longevive premiate de Primăria Răzvad, au știut că familia este cel mai puternic suport în viață și au avut înțelepciunea de a se armoniza unul cu altul de-a lungul a cincizeci de ani.

Este vorba despre 17 cupluri longevive din comuna Răzvad. Tradiția se păstrează pentru al șaselea an, și pentru ei, administrația de la Răzvad , condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban,  a fost organizat un eveniment de premiere în semn de prețuire și recunoaștere a ințelepciunii celor care conviețuiesc în armonie timp de 50 de ani.

17 cupluri longevive premiate de Primăria Răzvad, au știut că familia este cel mai puternic suport în viață și au avut înțelepciunea

Cu toţii au primit cîte o diplomă de excelenţă,un buchet de flori şi un premiu în valoare de 500 lei.  Gestul administrației de la Răzvad s-a dorit a fi o dovadă de preţuire pentru aceştia şi un semn de respect. A fost  un moment de bucurie, de mândrie și de considerație față de cei care sunt un exemplu de loialitate, de statornicie, de toleranță și, nu în ultimul rând, de dragoste.

17 cupluri longevive premiate de Primăria Răzvad, au știut că familia este cel mai puternic suport în viață și au avut înțelepciunea

50 de ani în care au învățat să fie soți , rămânând împreună, umăr lângă umăr, indiferent de ceea ce viața le-a oferit.

leave a reply