415 TABLETE vor fi achiziționate de Primăria Niculești,beneficiarii sunt elevii școlilor din comună

415 TABLETE vor fi achiziționate de Primăria Niculești,beneficiarii sunt elevii școlilor din comună, această investiție în educație face parte din procedura de achiziție lansată în SEAP privind proiectul ”Achizitia de echipamente din domeniul tehnologiei –IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activitătii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar, comuna Niculești”. 

Edilul Dorinel Soare și-a dat tot interesul și a reușit  să obțină finanțare  în cadrul Programului Operaţional Competitivitate.

Proiectul vizează dotarea elevilor cu echipamente mobile IT de tip tablete pentru uz școlar, cu abonament lunar la internet pe o perioadă de minim 24 luni și dotarea elevilor și a cadrelor didactice, inclusiv a claselor din unitățile de învățământ preuniversitar, cu echipamente/dispozitive IT, vizate sunt : Școala Gimnazială Niculesti,  Școala Gimnazială Ciocănari,  Școala Primară nr. 3 Niculești și Școala Primară nr. 4 Movila. Proiectul va cuprinde două  loturi de furnizare produse și anume:

LOT 1: Tablete școlare  cu abonament lunar la internet pentru o perioada de minimum 24 de luni- 415 bucăți care vor ajunge la copii.

LOT 2: laptop – 39 bucăți, camera web videoconferință – 17 bucăți, tablă  interactivă – 17 bucăți, router wireless – 17 bucăți, Sistem All-in-one – 17 bucăți.

 17 săli de clasă din unitațile școlare de la NICULEȘTI, vor avea dotare IT de ultimă . Valoarea totală a  proiectului este de 923.113,82 lei din care finanţare nerambursabilă: 897.889,54 lei .

leave a reply