A doua seară de Festival „Padina Folk

În ciuda  frigului de afară şi a ploii calme, mocănești de toamnă, turiştii, iubitorii de muzică folk au rămas pe baricade şi au  luat parte  la cea de-a doua seară Festival „Padina Folk.

Nicu Zotta, Cristi Corcioveanu,Trupa Calendar ,Magda Puşkaş şi Andrei Păunescu au fost artiştii care  au urcat pe  scenă  în cea de-a doua seară  a Festivalului „Padina Folk” ce   a avut loc în zona Telecabinei Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroeni.

Organizatorul festivalului a fost Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa dar s-a  alăturat şi   un sponsor Romstyl Impex din Târgovişte. Oficiile de gazdă  au fost făcute de Camelia Varga, directorul adjunct  al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

 Festivalul are rolul de a promova zona turistică Padina – Peştera iar data de 15 august va rămâne bătută în cuie pentru organizarea  în fiecare an a acestui festival.

Salvamontiştii, jandarmii,pomperii,Crucea Roşie Dâmboviţa, Ambulanţa şi Poliţia  au fost şi ei pe baricade, însă  nu au fost evenimente neplăcute.

leave a reply