A fost inaugurat Serviciul de buletine de la Ocnița, cetățenii scutiţi de parcurgerea unui drum până la Târgoviște

A fost inaugurat Serviciul de buletine de la Ocnița, cetățenii scutiţi de parcurgerea unui drum până la Târgoviște, visul s-a transformat în realitate.

Primarul Eduard Barcău cu sprijinul președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a reușit să deschidă Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor la Ocnița . Acum, cetăţenii pot veni pentru a-şi face cărţile de identitate aici. Înainte, era nevoie de deplasare la Târgoviște şi acest serviciu este un beneficiu pentru întreaga zonă.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor de la Ocnița are sediul pe strada Primăverii nr.9A -fostul Centru de Informare Turistică.

Primarul Eduard Barcău cel care a susținut inființarea acestui serviciu, pentru a veni în sprijinul cetățenilor comunei pe care care o conduce, deja a făcut public și programul de funcționare.

La deschiderea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor de la Ocnița, au onorat invitația și președintele CJ, Corneliu Ștefan și vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie. ” În cursul dimineții, împreună cu primarul comunei Ocnița, Eduard Barcău, am inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor. Consider că de acest serviciu trebuie să beneficieze și oamenii din comunele învecinate, iar pentru acest lucru, în perioada următoare, trebuie identificată cea mai bună soluție pentru ca toți cetățenii din zonă să poată apela la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Ocnița” a declarat pre;edintele CJ, Corneliu Ștefan

leave a reply