ACCIDENT MORTAL pe DN 72A Târgoviște – Câmpulung, în afara localității Gemenea Brătulești, județul Dâmbovița

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-o coliziune pe DN 72A Târgoviște – Câmpulung, în afara localității Gemenea Brătulești, județul Dâmbovița. În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a decedat. Traficul se desfășoară dirijat, pe un fir.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că,în localitatea Gemenea, pe DN 72A, s-a produs un accident rutier. Politiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constat că s-a produs o coliziune între un autoturism condus de un bărbat, de 22 de ani, și o autoutilitara condusa de un bărbat, 65 de ani.

In urma evenimentului, din nefericire, conducătorul autotutilitarei, in vârsta de 65 de ani, a decedat.   Acționează Garda Voinesti cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, de la  Detasamentul Târgoviște o autospecială de descarcerare si 3 echipaje de la SAJ Dâmbovița.

Echipajele de pompieri au început imediat operațiunile de extragere a persoanei blocată sub autoturismul răsturnat care era inconstientă. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată.

Politiștii efectuează cercetări, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.


Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 40 de minute.

leave a reply