Activitate de informare anticorupție cu cetățenii care participă la tradiționalul Târg de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Voinești

Spread the love

 În scopul creșterii gradului de educație anticorupție și a simțului civic precum și în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul populației, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița împreună cu ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat la data de 08.11.2018, activități de informare ce au constat în promovarea unor mesaje cu conținut informativ-preventiv anticorupție și prezentarea unor aspecte privind identitatea instituțională a D.G.A. și competențele acesteia.

            Totodată polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității le-au prezentat cetățenilor o serie de măsuri preventive ce pot fi adoptate pentru reducerea gradului de victimizare prin infracțiuni contra patrimoniului. Discuțiile au vizat, în principiu, prevenirea furturilor și a înșelăciunilor.

Activitatea s-a desfășurat în comuna Voinești cu prilejul organizării Târgului de toamnă de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

            În acest context, participanților le-au fost diseminate flyere cu tematică anticorupție.

Reamintim că la nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la sistemul telefonic call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

leave a reply

error: