Activitatea CJ Dâmboviţa trebuie deblocată, consilierii judeţeni ai PSD cer urgentarea validării unui nou preşedinte al CJ

Spread the love


Comitetul Executiv Național al PSD a validat  excluderea din partid a președintelui Consiliului Județean Dâmboviţa , Daniel Comănescu. După cum ştim, pe 9 februarie 2019,  preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa.

Hotarârea  a fost validată de CEx Național  al PSD  şi cel mai târziu în cursul zilei  de joi, 21 februarie 2019,  urmează ca documentele privitoare la excludere să fie trimise la Instituția Prefectului Dâmbovița.

 Prefectura Dâmbovița  trebuie  să ia act  de această decizie în termen de 30 de zile de la momentul înregistrării documentului, să constate încetarea de drept a mandatului de consilier județean al lui Daniel Comănescu, înainte de termen.  Astfel şi  funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este  rămasă vacantă.  

Consilierul judeţean Alexandru Oprea,   a primit în Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa de pe data de 9 februarie 2019, votul de încredere pentru a reveni la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. 

Consilierii judeţeni  dâmboviţeni  trebuie  să se întrunesc în şedinţă   de CJ .  Pe ordinea de zi  se va regăsi proiectul  de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de 
consilier judeţean al domnului  Daniel Comănescu, urmat de  un proiect de hotărâre privind validarea  mandatului de consilier judeţean al domnului Vlăduţ Nicolae şi   cu siguranţă  se va regăsi şi proiectul  de hotărâre privind alegerea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, în persoana  domnului consilier judeţean, Alexandru Oprea.Alegerea noului preşedinte se va face în plenul şedinţei, prin votul consilierilor judeţeni.
 Consilierii judeţeni ai PSD  îşi doresc  cât mai repede  validarea unui nou preşedinte la  CJ Dâmboviţa

 Sunt consilieri judeţeni ai PSD Dâmboviţa , care şi-au exprimat   public  opinia că  este nevoie ca în cel mai scurt timp s să fie repornit aparatul  Consiliului Judeţean dâmboviţa care se pare că este într.o letargie toatală la această oră. Lucrurile  bat pasul pe loc la Consiliul Judeţean Dâmboviţa  în acest moment chiar dacă se încearcă o mimare a activităţii .

“ Eu sunt  un consilier județean activ și am discuții săptămânale cu mulți primari. Oamenii așteaptă să repornim aparatul Consiliului Județean și sunt foarte bucuros că  doamna președinte Rovana Plumb l-a susținut pe Alexandru Oprea pentru că este un președinte cu rezultate, îl recomandă ultimul mandat la conducerea Consiliului Județean și capacitatea lui de întelegere a problemelor administrației publice. Nu știu cât avea Oprea nevoie să revină, dar Dâmbovița asteaptă să ne reapucăm de treabă. Avem numeroase proiecte întârziate, campania bate la ușă și oamenii ne vor întreba ce am făcut. Cu cât facem ședința mai repede, cu atât mai bine pentru noi toți.” ne-a declarat consilierul judeţean Mihai Istrate.

Un alt consilier ne-a declarat că  este urgent de  un preşedinte la CJ Dâmboviţa care să  repornească  motoarele care acum  sunt pe avarie, sincer, nu vorbim din amintiri. Vă vom prezenta într-un amplu material lucruri concrete despre problemele reale pe care CJ Dâmboviţa nu le-a rezolvat  încă din luna  august a anului 2018 şi suntem în februarie 2019 şi se pare că aceste problem nu-şi vor găsi reyolvarea  curând dacă nu  se ocupă  de problemele reale.

“ În opinia mea, votul dat astăzi în Comitetul executiv Național al PSD încheie o etapă și deschide oportunități noi și bune pentru Dâmbovița. Revenirea lui Alexandru Oprea la Consiliul Județean va da un imbold tuturor proiectelor județului și așa cum îl știu din mandatul anterior,Oprea este un președinte al rezultatelor și nu al vorbelor. Sper să vină cât mai repede ședința,să-l votăm și să ne apucăm de treabă.Dâmbovița are treabă. Trebuie să repornim motoarele și să ne îndeplinim promisiunile electorale.’’, a declarat  consilieru judeţean al PSD Dâmboviţa,  Ruxandrei Madalina Dragomir.

leave a reply

error: