Administraţia târgovişteană pregăteşte modernizarea Stadionului “Eugen Popescu”

Marţi de dimineaţă, edilul Cristian Stan a susţinut o conferinţă de presă alături de preşedintele CJ, Alexandru Oprea.

Unul dintre subiectele abordate de edilul Cristian Stan a fost strict legat de un proiect ce vizează modernizarea Stadionului “Eugen Popescu”, astfel încât să îndeplinească standardele de omologare pentru a putea găzdui meciuri de Liga I dat fiind faptul că echipa Chindia Târgovişte este la un pas de primul eşalon al fotbalului românesc.

Specialiştii din Primăria Târgovişte lucrează la acest proiect, miercuri, 7 mai 2019, proiectantul alături de conducerea municipiului Târgovişte , va face o vizită în teren , pentru a inspecta Stadionul “Eugen Popescu”. Primăria Târgovişte are în vedere alocarea sumei de 7.500.000 lei, bani pe care îi va obţine dintr-un împrumut cu tragere în maximum doi ani și rambursare în zece, pentru reabilitarea Stadionului “Eugen Popescu”.

Mai multe informaţii despre acest proiect a oferit edilul Cristian Stan. În ceea ce priveşte construcţia noului stadion de la Fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a dat asigurări că va relua demersurile, în contextul în care în ultimul an şi jumătate, nimeni nu a mai făcut niciun demers.

leave a reply