România merită să fie reprezentată cu demnitate în Uniunea Europeană

ALDE Dâmbovița a susţinut   o conferință de presă la care  au  participat  președintele ALDE Dâmbovița , Ionel Petre, preşedintele  ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru, Bogdan Manole, secretar ALDE Dâmbovița iar invitatul   de la centru  a fost   Tudor – Tim Ionescu,vicepreședinte al organizației de tineret a ALDE și candidat ALDE pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Tudor – Tim Ionescu, vicepreședinte al organizației de tineret a ALDE și consilier general al Municipiului București, se numără printre primii zece candidați ai partidului pentru alegerile europarlamentare  din 26 mai 2019.

Încă de la începutul intervenţiei, Tudor – Tim Ionescu  a ţinut  să transmită un mesaj cu prilejul zilei de 9 mai – Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat a României și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial.  Tudor – Tim Ionescu, vicepreședinte al organizației de tineret a ALDE a ţinut  să sublinieze  faptul  că  pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare  din 26 mai se regăsesc  foarte mulţi tineri care au experiență politică și profesională destul de bună.

 Mai mult, Tudor – Tim Ionescu   a subliniat ideea că România merită să fie reprezentată cu demnitate  în  Uniunea Europeană iar ALDE prezintă cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare, prin prisma acestui mix de experiență, tinerețe, activitate politică, studii, reprezentare geografică, reprezentare a femeilor în funtea listei.

Eurodeputatul Norica Nicolai deschide lista ALDE la alegerile din 26. 

leave a reply