Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD, a fost exclus din partid prin votul Comitetului Executiv Naţional

Comitetul Executiv  al PSD a votat, luni, excluderea din partid a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu şi  a secretarului  general Marian Neacşu. Au fost 53 de voturi pentru excludere și doar 9 împotrivă. Marian Neacșu a fost secretar general al PSD. Adrian Țuțuianu a fost lider al PSD Dâmbovița.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că excluderea lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu reprezintă ”măsuri necesare”: “ Au apărut unele înregistrări de la ședințe conduse de Adrian Țuțuianu. Condamn acest mod de a înregistra ședințele interne de partid, dar acele afirmații ale domnului Țuțuianu au supărat cea mai mare parte dintre membri de partid. Ieri am avut o discuție de câteva ore, majoritatea președinților și vicepreședinților vin la o discuție. Aici la Parlament ne-am văzut ieri. Toți au fost foarte încărcați ș i supărați că după CEX o parte din colegi au continuat să acționeze împotriva partidullui. Azi foarte mulți colegi i-au reproșat domnului Țuțuianu acele declarații.

Domnul Țuțuianu a spus că ar putea să-și ceară scuze dar că își menține afirmațiile. Lucrurile nu pot fi șterse cu buretele. “, a afirmat Liviu Dragnea.

leave a reply