Campania „Adoptă un bătrân”,o acţiune nobilă la Centrul Medico-Social din Ghergani

 Încă din luna octombrie a anului trecut,  edilul oraşului Răcari a demarat Campania „Adoptă un bătrân”,o acţiune nobilă  la Centrul Medico-Social din Ghergani

Scopul acesteia este unul cât se poate de nobil, la inițiativa edilului Marius Caravețeanu  și  a consilierilor PNL dar și  cu sprijinul altor  oameni  de bine din Răcari și  cu binecuvântarea  preoților, bătrânii din Centrul Medico-Social din Ghergani,  sunt vizitați lunar  de acești  oameni cu suflet mare și  primesc și  mici daruri.A fost o seară specială,6 februarie 2019, pentru bătrânii din centru.

Edilul Marius Caravețeanu  le -a pregătit surprize ca  de fiecare dată:”Suntem prezenţi să le ascultăm poveștile bogate de viață, să îi facem să-și simtă hainele bătrâneţii mai uşoare.

Un prim punct din programul susținut în această ocazie a fost oficierea slujbei religioase după care a fost anunţată  surpriza serii pentru bătrânii din Centrul Social Răcari şi anume programul artistic susţinut de Matei Elena care a cântat şi i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu frumoasele piese interpretate despre părinţi și copii.

La sfârşitul programului artistic au fost oferite şi numeroasele daruri vârstnicilor, dar şi multă căldură sufletească. ” , a afirmat primarul Marius Caravețeanu Vârstnicii au fost încântaţi şi au oferit, la rândul lor, un zâmbet plin de mulţumire.

leave a reply