Carambol pe DN 61, în localitatea Corbii Mari

Carambol pe DN 61, în localitatea Corbii Mari,  în jurul orei 18:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găesti au fost sesizati cu privire la faptul ca s-a produs un accident rutier. 

Din primele cercetari a reieșit ca un bărbat, în vârstă de 51 ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe strada Crizantemelor, din localitatea Corbii Mari, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitara condusă de un bărbat, în vârstă de 35 ani, care circula pe DN 61, in localitatea Corbii Mari.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoutilitara ar fi ricoșat într-un alt autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 47 ani.În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a cinci persoane, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. Politistii efectuează cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.
Au fost mobilizate forțe de intervenție de la Garda Potlogi cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD, de la Garda Racari cu o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu trei ambulante.

Dintre cele sase persoane evaluate medical la locul accidentului, trei au necesitat îngrijiri medicale. Două victime au fost preluate de echipajele SAJ Dâmbovița și sunt transportate la spital, iar o persoană a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

leave a reply