Cele mai apreciate loterii Keno pe care pariază românii online

Se spune că loteria de tip Keno este cea mai veche din lume, din banii strânși în urma unei astfel de loterii construindu-se Marele Zid Chinezesc, în jurul anilor 200 î.H. După mai bine de 2200 de ani, oamenii sunt încă atrași de acest format, găsit în loto Italia Keno, Polonia Kino sau Letonia Keno.

Concret, în jocul de Keno se extrag 20 de numere din 80 (20/80), dar mai există și alte variante, precum 20/70 sau 20/62. Pentru a-ți încerca norocul, trebuie doar să îți deschizi cont la o agenție online care oferă loterii internaționale, să efectuezi un depozit și să intri în meniul unei loterii.

După ce alegi numerele, completezi miza și plasezi biletul. Fiecare sistem de joc are o cotă, care reflectă șansele de reușită. Câștigul este produsul dintre cotă și suma pariată. Normal, cu cât riscul este mai mare, cu atât mai mare va fi beneficiul, în cazul unui pariu câștigător. În general, pe un bilet se pot pune 15 sau 16 numere, iar sistemul maxim permis este 8/15 sau 8/16. La o loterie 20/80, un singur număr jucat poate avea cota 3.80. Așadar, pentru o miză de 10 lei, profitul ar fi de 28 de lei. Pentru un sistem 8/15, cota poate fi și de 150.000.

Grecia Kino este cea mai populară loterie la general

loteria de tip Keno

Cele mai apreciate loterii Keno pe care pariază românii online sunt Grecia Keno (20/80), Polonia Multi Loto (20/80), Italia Keno (20/90) și Letonia Keno (20/62). Alte loterii de acest tip care se regăsesc în ofertele agențiilor de pariuri online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc sunt Franța Keno (20/70), Slovacia eKlubKeno (20/80), Finlanda (20/70), Germania Keno (20/70), Belgia Keno (20/70), Polonia Keno (12/60) și Cehia Keno (12/60).

Grecia Kino (20/80) este cea mai populară dintre toate loteriile internaționale la care se poate juca în țara noastră, nu numai dintre jocurile Keno. Are acest statut în special datorită faptului că extragerile zilnice au loc din 5 în 5 minute, fiind transmise în direct pe platformele agențiilor legale. Această frecvență permite aplicarea diverselor strategii de pariere, precum Martingale (miza se dublează după fiecare pariu necâștigător) sau Fibonacci (miza biletului următor este suma mizelor precedentelor două bilete, dacă acestea au fost necâștigătoare).

Există și strategii adaptate pentru loto Keno. De exemplu, se aleg trei șiruri de numere și se fac toate combinațiile posibile între ele, sau se plasează bilete în care numerele pare sunt tot atâtea ca și cele impare.

Alte jocuri de tip Keno

loteria de tip Keno

Tot din categoria jocurilor Keno fac parte sloturile video cu această tematică și unele jocuri Bingo. Agențiile de pariuri online licențiate oferă în special jocuri de tip Bingo, în care joci bilete prestabilite, nu cu numere alese de tine. O altă diferență esențială între loto și Bingo este că atunci când joci la loto nu ești în concurență cu nimeni. Primești câștigul scris pe bilet chiar dacă și alți participanți au jucat aceleași numere. În schimb, când joci Bingo, concurezi cu alții. Dacă numerele de pe biletele lor sunt extrase primele, atunci runda se încheie.

Doar primul jucător care încercuiește toate numerele de pe bilet ia premiul pentru respectiva variantă. Singura situație în care pot fi mai mulți câștigători la o variantă este aceea în care doi sau mai mulți jucători reușesc se completeze o linie / 2 linii / Bingo în același timp. Bingo este un joc care generează adrenalină, foarte popular la nivel mondial. Tocmai această concurență între jucători îl face mai interesant.

Un plus al jocului de Bingo față de loteria Keno este că fondul de premiere se epuizează garantat, în timp ce în cazul loteriei sunt extrageri în care este posibil să nu se acorde câștiguri importante, adepții teoriei conspirației bănuind că organizatorii controlează jocul astfel încât să nu iasă biletele „mari”.

Jocurile Keno sunt jocuri care țin strict de noroc, indiferent că vorbim despre loto, sloturi sau Bingo. Nicio strategie nu garantează câștigul, ci doar oferă șanse ceva mai mari de a fi pe plus pe termen lung.

leave a reply

error: