Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a primit o donaţie de la Crucea Roșie şi KRUK

Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa are echipamente noi. Crucea Roșie Dâmboviţa în baza colaborării cu KRUK Romania a dotat Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa cu paturi de donare sanguină și nacele necesare recoltării. TKRUK Romania a organizat şi un centru mobil de donare de sânge la sediul din Târgovişte, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi al Crucii Roşii Dâmboviţa. Aproximativ 40 de angajați ai companiei au participat voluntar la această recoltare.

Raul Pavelescu, directorul Crucii Roșii Dâmbovița a spus că organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii de donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt, conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră, dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanţa donării de sânge în mod voluntar și neremunerat.

Dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a ţinut să spună că donaţia reprezintă o mană cerească.

S-a mai făcut o donaţie importantă, la Centrul Social Casa Soarelui din Târgovişte, patru biciclete pentru tinerii de aici.

leave a reply

error: