Centrul de Transfuzie Sanguină Târgoviște a primit sponsorizare un generator electric prin Crucea Roşie Dâmboviţa

Prin intermediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, KRUK România a sponsorizat achiziţionarea şi montarea unui  Generator electric trifazat  necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște, echipament care asigură funcționarea neîntreruptă a aparaturii,  deoarece întreruperea curentului electric poate afecta buna desfășurare a activității Centrului. 

Colaborarea dintre Crucea Roșie și KRUK România a dus la dotarea  Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu acest tip de generator .

Acest proiect este unul dintr-o serie de proiecte comune pe care Crucea Roșie Dâmboviţa şi KRUK România le-au implementat de-a lungul anilor.

Valoarea  Generatorului electric trifazat este de 13.090 lei.Sângele recoltat la Centrul de Transfuzie deserveşte toate spitalele din Dâmboviţa şi la cerere  ajunge şi în unităţile medicale din Bucureşti.

Angajații KRUK România din Târgoviște au participă şi  la o nouă Campanie  de donare sânge, miercuri,12 februarie 2020.

Aproximativ 60 de angajați ai companiei au participat voluntar la această recoltare în urma căreia s-au colectat 27 litri sânge .

Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră, dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanța donării de sânge în mod voluntar și neremunerat.

leave a reply