CJ Dâmbovița implementează un Program de Internship

CJ Dâmbovița implementează un Program de Internship, astfel, timp de trei luni, tinerii interesați, studenții au posibilitatea să-și desfășoare activitatea în structurile aparatului de lucru al forului județean.

În baza unor criterii bine stabilite sunt selecți participanții în prima ediției din acest an a programului oficial:

Încă de la începutul mandatului, mi-am propus să schimb în bine Consiliul Județean Dâmbovița, și am mai făcut un pas în acest sens: Consiliul își deschide larg ușile pentru tinerii care doresc să participe la cel mai important program de internship din județul nostru! În ședința de CJ , a fost aprobat proiectul care, pentru 3 luni, oferă posibilitatea celor interesați să ia contact cu provocările din administrația publică. Misiunea programului de Internship al Consiliului Județean Dâmbovița este aceea de a îmbunătăți cunoștințele tinerilor, de a-i ajuta să dobândească experiență profesională și de a-i familiariza cu procesul legislativ și administrativ al instituției. Pot spune însă că cel mai important lucru este acela că tinerii se vor implica activ în viața județului nostru.”, a afirmat președintele CJ, Corneliu Ștefan.

Se oferă șansa celor mai determinați tineri să facă stagiu de pregătire și practică în Consiliul Județean Dâmbovița , în pofida dificultăților pandemiei.

leave a reply

error: