Creșa nr.2 Târgoviște este în plin proces de modernizare

Creșa nr.2 Târgoviște este în plin proces de modernizare, se lucrează în cadrul proiectului “Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr.2”, cu finanțare prin PNDL.

Creșa nr.2 Târgoviște este ultimul proiect din cadrul celor care au vizat modernizarea rețelei de creșe de la nivelul municipiului Târgoviște.
Prin prezentul proiect se dorește extinderea Creșei nr. 2 Târgoviște cu un corp nou cu două niveluri (parter și etaj) ce va avea funcțiunea tot de creșă. Legătura dintre corpul nou propus și clădirea existentă se va realiza doar la nivelul parterului prin intermediul unui windfang comun. Valoarea estimată a contractului de lucrări la acest proiect este de 2.542.504,34 lei fără.

Primarul Cristian Stan alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, a ținut prima conferință de presă din acest an chiar pe șantierul de la Creșa nr.2 Târgoviște.

Creșa nr.2 Târgoviște este în plin proces de modernizare

Primarul Cristian Stan a spus că anul 2021 , a fost un an foarte bun privind realizarea unor proiecte majore: primele 40 de autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid aduse la Târgoviște , Cinematograful Independența, modernizarea Parcului Mitropoliei, Centura Târgoviște, Piața Revoliției.
Anul 2022 va fi cel puțin la fel de bun ca 2021, se va finaliza proiectul privind modernizarea transportului public- noua autobază care va avea o suprafață de aproximativ 17.000 mp, suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp, incluzând și o hală de garare pentru cele 40 de autobuze, se finalizează modernizarea bulevardelor Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom, vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite trei stații de capăt de traseu și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.
Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.
Primarul Cristian Stan a vorbit și despre alte investiții majore de la nivelul municipiului Târgoviște.

leave a reply