Cupa Răzvădeanului a fost adjudecată de echipa Valea Voievozilor. VIDEO

Cupa Răzvădeanului a fost adjudecată  de echipa Valea Voievozilor care va reprezenta comuna Răzvad la Competiția județeană  de fotbal organizată de Consiliul Județean Dâmbovița cu prilejul Zilelor județului Dâmbovița, în perioada 1-5 iunie.

Mişcare,  socializare, cupe, medalii și nu în ultimul rând campioni,acestea au fost principalele ingredientele Cupei Răzvădeanului, ediția 2022.

Evenimentul sportiv  are tradiție, șapte echipe formate din tineri răzvădeni s-au înscris  la Cupa Răzvădeanului, însă la final cei mai buni au câștigat.

Președintele CJ Dâmbovița Corneliu Ștefan a ținut să fie prezent pe stadionul din Răzvad, unde a dat pasa de început a Cupei Răzvădeanului.  Și edilul Emanuel Spătaru a intrat în teren. A fost o competiție  sportivă disputată, cu momente decisive în ceea ce privește calificarea  pe podium.

Locul trei a fost ocupat  de echipa  Răzvad 1 unde a jucat și primarul Emanuel Spătaru , locul doi a fost  câștigat de  echipa Răzvadul  de Jos  iar Cupa Răzvădeanului a fost adjudecată  de echipa Valea Voievozilor . Cupele, medaliile și  tricourile au fost oferite de edilul Emanuel Spătaru.

Cupa Răzvădeanului a fost adjudecată de echipa Valea Voievozilor

Tadiția s-a păstrat, și organizatorii Cupei Răzvădeanului au oferit  celor trei echipe clasate pe podium tricouri în culorile drapelului-albastru, galben și roșu.

Edilul Emanuel Spătaru înscrie această competiție sportivă și  în cadrul manifestărilor dedidacate  Anului european al tineretului-2022.

Obiectivul este includerea tinerilor și priorităților acestora în elaborarea politicilor viitoare, precum și organizarea de activități dedicate tinerilor în întreaga UE.

Valea Voievozilor  este campioana și va reprezenta comuna Răzvad la Competiția județeană  de fotbal organiztă cu prilejul Zilelor județului Dâmbovița, în perioada 1-5 iunie.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply