Noua Primărie de la Potlogi, a fost inaugurată. VIDEO

Noua Primărie de la Potlogi, a fost inaugurată, o clădire modernă cu influențe ale stilului brâncovenesc,concepută și realizată în concordanță cu celelalte amenajări din centru civic al comunei, care  pun în valoare Ansamblu Brâncovenesc din imediata vecinătate.

Și amenajările interioare ale noii primării sunt în ton cu arhitectura de inspirație brâncovenească. Investiția a fost realizată din buget local și se ridică la valoarea de 5,5 milioane lei.

Duminică, 23 mai, a avut loc inaugurarea noii Primării de la Potlogi, oficiile de gazdă  au fost făcute de edilul Nicolae Catrina, și nu au lipsit invitații de la județ: prefectul județului, Claudia Gilia, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primarii din comunele învecinate, consilieri județeni, consilieri locali și simpli cetățeni.

Pe lângă păstrarea stilului brâncovenesc, edificiul este însă și o dovadă a repectului pe care administrația comunei îl acordă cetățenilor săi. Locuitorii din Potlogi vor fi primiți în spații și birouri aerisite, luminoase și, în același timp, dispuse eficient și funcțional. Noua clădire dispune și de o curte  interioară unde a fost amenajat un loc de relaxare.

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a transmis felicitări administrației locale de la Potlogi și  a dat asigurări privind sprijinul acordat de CJ Dâmbovița în implementarea unor investiții ce vizează infrastructura rutieră.  

 În cel mai scurt timp, se vor finaliza la Potlogi și proiectul  privind Amenajare girație, trotuare, parcări, sistem scurgere a apelor și construire trotuare pe Str. Constantin Brâncoveanu, investiție ce se realizează  cu finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele CJ, Corneliu Ștefan.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply