Din seara de 1 Decembrie, străzile municipiului Târgoviște, îmbrăcate într-o mare de beculețe colorate

Din seara zilei de 1 Decembrie, străzile municipiului Târgoviște sunt îmbrăcate într-o mare de beculețe colorate, primarul Cristian Stan, va aprinde iluminatul festiv:

” Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, vom aprinde luminițele de sărbători în tot orașul. Vom avea și surprize frumoase, noutăți față de anii precedenți, pe care vă aștept să le descoperiți.Totodată, în Piața „Mihai Viteazul” (Casa Sindicatelor), vom avea o zonă frumos amenajată, câteva căsuțe cu dulciuri sau vin fiert. NU, nu vom îngrădi cu garduri zona și NU va fi nevoie de certificat verde pentru a trece pe acolo.

Pentru că nu va fi un „târg” în sensul legal reglementat care să impună accesul pe bază de certificat verde.Înțeleg multe dintre măsuri (chiar eu le-am promovat, aici), dar nici nu putem să fim atât de obtuzi încât să interzicem accesul unor părinți și copii, în exterior, cu mască, pe o suprafață generoasă. Adică pot să-și cumpere shaorma de la tejghea sau pizza la stradă, dar să le interzicem să treacă prin piață și să-și ia o turtă dulce? Absurd.Așa că, răspunsul acesta este: nu va fi îngrădire și nu va fi solicitat certificat verde pentru acest spațiu. Vom fi responsabili, vom avea grijă de noi și ne vom bucura de această perioadă.”, a transmis primarul Cristian Stan

leave a reply