Este în desfășurare Campionatul Național de Înot Cadeți  la Târgovişte, David Popovici este așteptat cu mare drag  pentru antrenamente 

Este în desfășurare Campionatul Național de Înot Cadeți  la Târgovişte, David Popovici este așteptat cu mare drag  pentru antrenamente la  Complexul Turistic de Natație, care este gazda Campionatului Național de Înot  Cadeți (12-14), competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern având  susținerea Primăriei Târgoviște.

 Președintele Federației  Române de Natație,  Camelia POTEC a susținut o conferință de presă alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

S-a vorbit și despre nou superstar al înotului mondial, sportivul român David Popovici, care la doar 17 ani, a cucerit de o manieră spectaculoasă două medalii de aur (100 şi 200 m liber) la Mondialele de înot de la Budapesta.

Campionatul Național de Înot Cadeți

 David Popovici a devenit al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

David Popovici (17 ani)  a fost la Târgoviște pe ultima sută de metri a pregătirilor înaintea participării la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta,  a participat la Cupa României de la Târgovişte, ultima sa competiţie oficială dinaintea Mondialelor, şi s-a impus fără probleme în finalele de la 100 m liber (48.21), respectiv 200 m liber (1:45.78)

Administrația de la Târgoviște și-a arătat toată deschiderea pentru susținerea lui David Popovici  în ceea ce privește următoarele antrenamente în vederea participarii sale de la Campionatul Europan. David Popovici are larg deschise porțile la Bazinul Olimpic de la Complexul de Natație Târgoviște pentru antrenamente. 

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply