FIȚI PRECAUȚI pe CĂRĂRILE MONTANE, o tânără a căzut într-o vale, în apropierea Cabanei Dichiu

FIȚI PRECAUȚI pe CĂRĂRILE MONTANE, o tânără a căzut într-o vale, în apropierea Cabanei Dichiu, Salvamont Dâmbovița, Poliția și SMURD au intervenit.

În urma unui apel primit pe 24-04-2022, în jurul orei 19:05 din partea dispeceratului integrat 112, echipa Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a fost solicitată să intervină. Din informațiile primite, persoana accidentată, se afla pe DJ713 și prezenta un politraumatism în urma unei alunecări pe zapadă, urmată de o cădere într-o vale.

O echipă formată din cinci salvatori montani de la Baza Peștera și Baza Zănoaga a plecat spre locul mai sus indicat, ajungând la victima în aproximativ 30 de minute. Persoana ranită a primit îngrijiri medicale, a fost imobilizată, transportată și predată unui echipaj SMURD.

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița este prietenul de nadejde cand este vorba de siguranța în munți. Pentru o interventie mai rapidă și pentru o mai bună localizare în cazul în care aveți nevoie de noi vă recomandam să folosiți aplicația SALVAMONT și aplicația APEL 112.

Telefoane utile:

-Salvamont Salvaspeo Dâmbovița: 0726.686.685

-Dispeceratul Național Salvamont: 0725.826.668 ( 0salvamont)

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply