Găeşti: Un tânăr sechestrat, tăiat cu cuțitul și lovit în stil mafiot

Polițiștii din cadrul Politiei Orașului Găesti au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat din localitatea Ilfoveni, care a semnalat faptul că fratele său, un tânăr în vârstă de 22 de ani, este lipsit de libertate și este amenințat cu un cuțit.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat în interiorul unui imobil din Găesti pe fratele apelantului, partea vătămată, alți trei bărbați și încă o femeie.

Tânărul de 22 de ani prezenta urme vizibile de violenta și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Găesti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Politiei Orașului Găesti pentru audieri”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violente.

La sediul Politiei Orașului Găești cei trei bărbați  au fost  duşi pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, a precizat IPJ Dâmbovița. Suspecţii şi-au petrecut  noaptea de sâmbătă spre duminică  în arestul poliţiei şi astăzi,vor fi duşi în faţa magistarţilor. Procurorii şi poliţiştii vor cere arestarea preventivă a indivizilor violenţi.

leave a reply