Grădinița Nr.13 Târgovişte a fost inagurată

Au fost redeschise porţile Grădiniţei 13 din Târgovişte, din microraionul VI. Aceasta prinsă într-un amplu proiect de reabilitare şi modernizare demarat de municipalitatea târgovişteană .

Astfel, cei 285 de preşcolari se pot întoarce în grădiniţa lor, în condiţii ultramoderne, cu clase renovate şi alte dotări importante. Valoarea toatlă a investiţiei se ridică la suma de 2,7 milioane de lei. 

Grădinița cu Program Prelungit Nr.13, care de la darea în folosință, nu a beneficiat niciodată de reparații capitale, a făcut  obiectul  unui amplu proiect de  reabilitare,modernizare şi dotare  prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Unitatea de învăţământ  preşcolar  a  fost reabilită și moderniză total, atât la exterior, cât și la interior.

În prezenţa conducerii Primăriei Târgoviște, a cadrelor didactice ,    a  fost oficiată slujba  de sfinţire a noii grădiniţe.  IPS Nifon , Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei  a transmis prin intermediul preotului Ionuț Ileana, un gând.   Arhiepiscopia Târgovişte a oferit şi un mic dar  conducerii grădiniţei, o icoană cu Maica sfântă şi pruncul Iisus.

Primarul Cristian Stan alături de   viceprimarii  Monica Ilie şi Cătălin  Rădulescu, a susține la fața locului şi o conferință de presă  pentru  a oferi detalii despre investiție.

Valoarea investiţiei  a fost  de 2,7 milioane lei și  s-a finalizat mai devreme faţă  de termenul contractual. Este vorba de schimbarea acoperișului, schimbarea tâmplăriei, termoizolație, dotări.

Este un proiect de care această unitate de învățământ avea nevoie, a fost un proiect de natură să îmbunătățească foarte mult condițiile pentru copii și pentru cadre didactice . Conducerea  Grădiniței Nr. 15 din municipiul Târgoviște a ţinut  să mulţumeacă administraţiei târgoviştene pentru implicarea totală în acest proiect .

La final, toţi cei prezenţi au făcut un tur  al grădiniţei, o unitate de învăţământ modernă  şi cochetă.

leave a reply