În 2020, obiective de investiții majore pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a ținut  să precizeze că anul 2020 este anul marilor proiecte în municipiu,un pas decisiv către modernizarea și dezvoltarea urbei.

665 milioane lei, aceasta este valoarea totală a bugetului privind investițiile în municipiul Târgoviște pe anul 2020.Potrivit edililui Cristian Stan,este un buget record.Vorbim de proiecte cu finanțare pe POR,PNDL,CNI,ANL și AFM.La această  oră, în municipiul Târgoviște  se vorbește despre 76 de obiective de investiții în diferite  stadii de execuție. Edilul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a trecut în revistă o parte dintre investiții. 

La capitolul unități de învățământ, exista 11 obiective de investiții  în plin proces de execuție,finalizate și în curs de demarare .Au finanțare prin PNDL și POR.Sunt investiții  majore și la capitolul  infrastructură rutieră. 

Primarul Cristian Stan a ținut să precizeze că se lucrază în forță la Școala Mihai Viteazul  din Târgoviște. 

Centura municipiului Târgoviște  este un obiectiv de investiții mult așteptat de ani buni însă care a dat mari bătăi de cap administrație.Potrivit edilului Cristian Stan  a ținut  să precizeze că  imediat ce vremea va permite vor începe efectiv lucrările la această investiție. Au fost semnate contracte de  execuție pentru cele 5 loturi.Mai mult, Cristian Stan a ținut să spună că până în vară, se vor  realiza cel puțin 15 km din Centura Târgoviște iar până la finele anului 2020 se vor realiza în proporție de 90% și lucrările  la papasajelrutiere. 

leave a reply