În funcţie de complexitatea activităţii şi codurile CAEN, SC RASEDA ENVIRO pune la dispoziţie servicii de consultanţă de mediu

Conform Legii 211/2011 – Art. 22 – este obligatoriu ca orice agent economic (indiferent de cantitatea de deşeuri pe care o produce) să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii care să urmarească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligatie unei terţe persoane, adica unei firme de Consultanta de mediu.

SC RASEDA ENVIRO  este o firmă specializată în consultanţa de mediu care vine în ajutorul clienţilor săi  din judeţul  Dâmboviţa  dar şi de pe întreg teritoriul României pentru soluţionarea problemelor legate de protecţia mediului.

În funcţie de complexitatea activităţii şi codurile CAEN, SC RASEDA ENVIRO   vă pune la dispoziţie servicii de consultanţă de mediu privind obligaţia legală de întocmire a unei autorizaţii de mediu, parcurgând toate demersurile necesare pentru obţinerea acesteia, conform termenelor legale specifice.

De la elaborarea documentaţiei necesare obţinerii avizelor de mediu până la studii de evaluare a impactului asupra mediului, specialistii SC RASEDA ENVIRO   se asigură că beneficiaţi de informaţii corecte şi actualizate, ajutându-vă astfel să evitaţi situaţiile în care se pot aplică amenzi conform OUG 195/2005 privind protecţia mediului, pornind de la 5.000 lei până la la 10.000 lei pentru persoane fizice, şi de la 30.000 lei la 60.000 lei, pentru persoane juridice.

Servicii de mediu, consultanţă  de mediu  la  RASEDA ENVIRO   şi ne puteţi  găsi  în  Târgovişte,str. A.I. CUZA , nr. 1, camera 9,telefon: 0722594789

leave a reply