Investiţiile aflate în derulare la nivelul comunei Răzvad, inspectate de preşedintele C, Alexandru Oprea

IPreședintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a efectuat o vizită de lucru la Răzvad, inspectând mai multe obiective de investiții.

Vizita președintelui Alexandru Oprea la obiectivele de investiții din Răzvad a avut loc în urma discuțiilor purtate, în cadrul acestei zile, cu reprezentanții autorităților publice locale, alături de care au fost prezenți și contractanții lucrărilor.

În localitatea Răzvad, au fost vizitate două obiective derulate prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) – centru de zi (Răzvad) și pod (sat Gorgota). Tot în satul Gorgota, a fost verificat stadiul de execuție a lucrărilor la un obiectiv aflat în același program guvernamental. Este vorba despre ”Extinderea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, comuna Răzvad”, investiție a cărei valoare totală a sumelor alocate din bugetul de stat este de 5.345.261,68 lei.

Ultima oprire a fost în satul Valea Voievozilor, unde au fost vizitate și două străzi aflate în modernizare prin asfaltare, finanțate din bugetul local.          

Stadiul lucrărilor la obiectivele de investiții este unul avansat, în conformitate cu graficele asumate prin contracte.

Totodată, după ședința de consiliu județean, în cadrul căreia a fost aprobat bugetul pentru anul 2019, au fost reuniți, la sediul instituției, 38 de primari dâmbovițeni.

Pentru buna gestionare a investițiilor din județul Dâmbovița, conducerea CJD a convocat întâlniri și cu ceilalți edili dâmbovițeni și constructori care au, în derulare, proiecte în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

leave a reply

error: