Nicio strada fără asfalt, un proiect ambiţios pentru administraţia de la Dragodana


La capitolul  infrastructură rutieră, edilul Gheorghe Sandu  a iniţiat un proiect îndrăzneţ- Nicio  stradă  fără asfalt. Din 2016 şi până în prezent, s-au asfaltat  15 km de străzi . Şi comuna Dragodana  beneficiază de investiţii cu finanţare prin PNDL.  Este vorba  despre modernizare drumuri comunale, 9,974 km,  o investiţie în valoare  de 8,477,268.00  lei pe PNDL 2.Proiectul este implementat  în procent de 50%.

 După cum ştim   comuna Dragodana este tranzitată  de DN 72.  Astfel pietonii  sunt supuşi unui pericol mare şi anume accidentele  rutiere.  Astfel, administraţia  condusă de edilul Gheorghe Sandu  a demarat un proiect  de amenajare trotuare.  DN 72 tranzitează  comuna Dragodana  pe o distanţă de  7 km iar până în prezent administraţia   locală a reuşit să amenajeze  trotuare pe o distanţă de 4 km. Investiţia va continua şi anul acesta privind amenajarea de trotuare.

 Şi la capitulul cadastrare, comuna Dragodana a făcut paşi importanţi.  Pe domeniul educaţional, comuna Dragodana se poate  mândiri. Pe ultima sută de metri se află investiţia ce vizează  finalizarea unei grădinţe cu program prelunit  la standarde europene.

În faza de evaluare se află la ADR Sud Muntenia şi proiectul ce vizează  o şcoală modernă în Dragodana.  Şi pentru că suntem la capitolul educaţie, edilul Gheorghe Sandu ne-a mărturisit că de doi ani, elevii foarte buni ai comunei primesc burse.

  În comuna Dragodana sunt investii şi cu finanţare pe GAL.

leave a reply