Liceul Tehnologic Nucet, pentru o perioadă de 10 zile a trecut la cursuri online, iar activitatea la Creșa nr. 2 ”Voinicel” din Târgoviște, s-a suspendat

Liceul Tehnologic Nucet, pentru o perioadă de 10 zile a trecut la cursuri online, iar activitatea la Creșa nr. 2 ”Voinicel” din Târgoviște, s-a suspendat, hotărârile au fost adoptate de CJSU Dâmbovița.

Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmbovița, adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1. Se aprobă suspendarea cursurilor cu prezență fizică și desfășurarea acestora online pentru Liceul Tehnologic Nucet.

Art. 2. Măsura prevăzută la art. 1 se aplică pentru o perioadă de 10 zile, pentru întreaga unitatea de învățământ, până la data de 26.01.2022, inclusiv.

Art. 3. Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi  primarului comunei Nucet, în calitate de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

p. PREŞEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIŢA

VICEPREȘEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIȚA

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA,

dr. ec. CORNELIU ȘTEFAN

Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmbovița, adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1. Se aprobă suspendarea activităților care impun prezența fizică la Creșa nr. 2 ”Voinicel” din Târgoviște.

Art. 2. Măsura prevăzută la art. 1 se aplică pentru o perioadă de 10 zile, până la data de 27.01.2022, inclusiv.

Art. 3. Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se publică pe site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Dâmboviţa şi se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi  primarului municipiului Târgoviște, în calitate de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

p. PREŞEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIŢA

VICEPREȘEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIȚA

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA,

dr. ec. CORNELIU ȘTEFAN

leave a reply