Lucrările sunt în grafic la cele două blocuri de locuințe ANL, din zona Dâmbovița Mall

Lucrările sunt în grafic la cele două blocuri de locuințe ANL,din zona Dâmbovița Mall, în imediata vecinătate a cartierului Aleea Trandafirilor, a debutat construcția unor noi locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă, respectiv parcări, iluminat public, trotuare.

Lucrările sunt în grafic la cele două blocuri de locuințe ANL

Primarul Cristian Stan a susținut o conferință de presă pe șantierul ce vizează construcția blocurilor ANL, alături au fost viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

Lucrările sunt în grafic la cele două blocuri de locuințe ANL

Pe o suprafață de aproximativ 4200 mp va fi implementat un prim proiect care vizează construirea a două blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate tinerilor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice.Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi). Durata de execuție este de 12 luni, iar valoarea lucrărilor depășește 11.000.000 lei.

Lucrările sunt în grafic la cele două blocuri de locuințe ANL

În aceeași zonă, Consiliul Județean Dâmbovița a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe un alt teren, în vederea construirii a patru blocuri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată.

leave a reply