„LIVRĂRI ÎN SIGURANȚĂ” – UN PROIECT DEDICAT CURIERILOR PRIVIND SIGURANȚA PE STRADĂ

Poliția Română și Glovo au lansat programul pilot „Livrări în siguranță”, un proiect dedicat curierilor privind siguranța pe stradă.Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și Direcția Rutieră, în parteneriat cu Glovo, au lansat „Livrări în siguranță”, un proiect pilot, care constă într-un seminar online, în cadrul cărora curierii au acces la recomandări pentru a livra, în siguranță, comenzile.

Temele abordate în cadrul evenimentului au vizat siguranța pe stradă, măsuri de prevenire, autoprotecție și educație rutieră.La activitate, au participat peste 350 de curieri, din șapte orașe din țară: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara.

„Prevenirea criminalității este misiunea Poliției Române. Considerăm că astfel de proiecte pot contribui la creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și reducerea riscului de victimizare.” a declarat comisar-șef de poliție Ramona DABIJA, directorul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul Poliției Române.

„Siguranța pe stradă și reducerea riscurilor asociate sunt aspecte extrem de importante pentru noi, atunci când ne referim la activitatea curierilor Glovo. Tocmai de aceea, împreună cu Poliția Română, am pus bazele acestui proiect, care are scopul de a veni către curierii Glovo cu informații și recomandări de la persoane calificate, pentru a-i ajuta în desfășurarea în deplină siguranță a activității lor zilnice”, a declarat Victor Răcariu, Regional General Manager Glovo pentru Sud-Estul Europei.

Poliţia Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne şi este instituţia specializată a statului, care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii. Pentru mai multe informații despre Poliția Română: www.politiaromana.ro.

leave a reply

error: