Lucrările de modernizare şi extindere a Creşei nr. 13 din târgovişte, sunt destul de avansate

Se lucrează intens  la modernizarea şi extinderea Creşei nr. 13, investiţia are toate şansele să se finalizeze mult mai devreme decât termenul prevăzut în contract.

Miercuri de dimineaţă, edilul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a făcut o vizită în teren  pe şantierul  ce vizează  modernizarea şi extinderea Creşei nr. 13, unde lucrările  se desfăşoară foarte repede, astfel că investiţia are toate şansele să se finalizeze mult mai devreme decât termenul prevăzut în contract.

La această dată  s-a depus şi o  cerere de decontare pentru lucrări executate, în valoare de 400.000 lei.  

 Primarul  Cristian Stan a fost însoţit  de viceprimarii  Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi directorii din cadrul direcţiiilor subordonate primăriei.

Prin acest proiect,  se va realiza extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Valoarea contractului de execuție lucrări este de 5.750.992,73 lei (inclusiv TVA), durata maximă de realizare a investiției este de 2 ani.Finanțarea lucrărilor este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, derulat de Guvernul României.

 Edilul Cristian  Stan   a ţinut  să  puncteze  că la această investiţie,  mare parte din forta de muncă necesară este asigurată de către compania constructoare  italiană prin lucrători italieni.

leave a reply