Lucrările sunt în plin proces de execuție la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Târgoviște

Lucrările sunt în plin proces de execuție la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Târgoviște, primarul Cristian Stan a făcut o vizită de lucru pe șantier.  

Este vorba despre un proiect  de mare importanță în infrastructura educațională târgovișteană, reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu”.  

Proiectul are o valoare totală de peste 20.000.000 lei.  Se va reabilita și moderniza întreaga clădire  existentă, durata maximă este de 24 de luni. Va fi înlocuită tâmplăria, se va reface instalația electrică, se va înlocui rețeaua de apă, iar clădirea va fi dotată cu hidranți.

De asemenea, anveloparea, finisajele interioare și exterioare, modernizarea grupurilor sanitare, instalarea unui sistem de supraveghere video, dar și instalarea unui sistem de comunicare audio reprezintă alte câteva obiective importante ale investiției. Nici sala de sport nu va fi neglijată.

Lucrările sunt în plin proces de execuție la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu”

Totodată, în prelungirea clădirii școlii, separat printr-un rost de dilatație, se va construi un imobil format din două corpuri dreptunghiulare – corpul sălii de festivități, care va include 610 locuri, dar și corpul administrativ.Proiectul mai prevede: asfaltarea curții, amenajarea a două terenuri de baschet, amenajare peisagistică, construirea unui teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună, pistă de atletism din tartan, groapă de nisip, dar și teren de badminton.

Unitatea de învățământ va beneficia și de mobilier, dotări de laborator, dotări pentru cabinet stomatologic, pentru sală de mese,  pentru sală de sport, pentru cabinete școlare, pentru sala de festivități. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”, iar durata de execuție este de cel mult 24 de luni.

leave a reply