Medicii au nevoie de medicamente şi echipamente pentru a fi salvatorii de care avem nevoie în lupta cu COVID-19

Nu mai este timp să ne uităm cu panică la răspândirea COVID-19 care este destul de rapidă, îi dăm putere bolii!

 Guvernul   trebuie  să susțină spitalele din România și cadrele medicale din prima linie pentru a lupta cu coronavirusul, punându-le la dispoziție echipamente și aparatură necesară.
Noi, cetăţenii  de rând suntem responsabili. Rămânem în casă, respectăm regulile de carantină și izolare și respectăm regulile de igienă.

Şi deputatul  PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia   a avut un mesaj  tranşant   pentru  actualul Guvern, afirmând  că PSD   a otat acest Guvern  din responsabilitate faţă de români în faţa acestui pericol care este virusul Covid-19 iar   în cel mai scurt  timp  se aşteaptă aceeaşi responsabilitate de la actualii guvernanți!

“Sunt tot mai multe voci din lumea medicală care vorbesc despre lipsurile cu care se confruntă cei din sistem. Ei sunt prima linie în lupta aceasta şi au nevoie de medicamente şi echipamente pentru a fi salvatorii de care avem nevoie. 

Poate dacă Guvernul nu era aşa preocupat de privatizarea sănătăţii şi de anticipate, în timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne spunea că riscul pandemiei este unul real, s-ar fi putut face achiziții de echipamente de protecție şi echipamente medicale. Din păcate, nu s-au făcut!

Guvernul trebuie să conştientizeze rolul medicilor în această luptă- Fără ei, războiul cu virusul este pierdut. Iar ei au nevoie de tot sprijinul! 

PSD este şi va fi alături de medici. Guvernarea PSD a schimbat fundamental modul în care statul s-a raportat la importanta medicului în societate printr-o nouă grilă de salarizare, prin investiţii în echipamente. Personal, voi sprijini orice măsură care să sprijine sistemul medical să poată face faţă actualei ameninţări!”,a afirmat  deputatul Claudia Gilia.

Rămânem în casă! Fiţi responsabili!

leave a reply

error: