Mesajul prefectului Claudia Gilia, de Ziua Poliției Române

Mesajul prefectului Claudia Gilia de Ziua Poliției Române, reprezentantul Guvernului în teritoriu, apreciază efortul, dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă oamenii legii, mai ales în aceste momente de grea încercare pentru toată societatea.

”Cu deplină apreciere și recunoștință pentru eforturile pe care dumneavoastră, polițiștii, le depuneți, zi de zi, pentru ca fiecare om să se simtă în siguranță, mă alătur celor care sărbătoresc, astăzi, Ziua Poliției Române.

Poliția Română înseamnă profesionalism, integritate, conduită morală ireproșabilă, înseamnă responsabilitate pentru siguranța fiecărei persoane, echilibru și dreaptă măsură în aplicarea legii. Cu acest prilej, îmi exprim admirația pentru curajul și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi prin sacrificiul de care ați dovedit că sunteți capabili în cadrul misiunilor deloc ușoare pe care le desfășurați în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru ca fiecare dintre noi să se simtă în siguranță în fiecare moment și în orice loc.

Poliția Română rămâne o instituție cu un rol crucial în menținerea ordinii publice și garantarea siguranței tuturor cetățenilor.Dragi polițiști, vă rog să fiți fermi în aplicarea legii și să îi protejați pe cei care au nevoie de sprijinul dumneavoastră!La multi ani, Poliţia Română! La mulți ani, polițiștilor dâmbovițeni!”

leave a reply