Mesajul preşedintelui PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb,dat din inima Moldovei: Pe 26 mai, putem să punem împreună România acolo unde-i este locul în Europa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb-candidatul numărul 1 pe lista PSD la alegerile europarlamentare, a dat un mesaj mobilizator pentru toţi  românii chiar din inima Moldovei,  fiind prezentă la mitingul PSD la Iaşi.

Rovana Plumb  a ţinut să  sublinieze şi faptul că PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii și pensii din istoria recentă a României.

PSD este cel mai pro-european partid. Avem cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani pentru România. Un program care reduce decalajele de dezvoltare și asigure un trai mai bun pentru fiecare român și asta datorită faptului că avem un lider cu viziune, un om care își iubește țara, președintele nostru Liviu Dragnea.

PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii și pensii din istoria recentă a României. PSD vrea în continuare ca salariile noastre să fie egale cu cele din Europa, pentru că românii muncesc la fel de mult și la fel de bine. PNL, USR vor să desființeze salariul minim… Nu-i vom lăsa ,indiferent  de  blocajele pe care ni le vor face şi vom  creşte în continuare  salariile.  Mai mult, Echipa de europarlamentari a PSD, este o echipă  de oameni care-şi iubesc  ţara… PNL şi USR a votat împoriva României. Niciodată, echipa PSD nu va face lucrul acesta.    

Daţi-ne pe 26 mai, forţa  pe care ne-aţi dat-o pentru a duce România în NATO, de a duce România în Uniunea Europeană, ca să să trimitem  cât mai mulţi patrioţi  în Parlamentul  European .

România trebuie să stea la masa deciziilor europene alături de celelalte  state, nu în anticameră, pentru că românii merită mai mult, pentru că România merită mai mult. Pe 26 mai, putem să punem împreună România  acolo unde-I este locul în Europa. Votaţi pe 26 mai, PSD,astfel votaţi pentru ţara noastră pe care o iubim cu toţii.”, a declarat  preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb-candidatul numărul 1 pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

leave a reply