Miercuri, vin la Târgovişte, vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb

Miercuri, 27 martie 2019, se va semna două contrite de finanţare importante pentru sistemul  sanitar dambovitean.

Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi  ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb participă la semnarea  a  două contracte de finanţare  prin POR, ce vizează investiţii majore la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în valoare totală de 17.655.699,61 milioane de lei.

Vor mai veni la Târgovişte,   Adrian Ionuţ Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării  şi Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia.

  Primul contract de finanţare vizează “Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte”. Valoarea totală a obiectului de investiţii, exprimată în lei cu TVA este 6.959.825,11 lei.

Al doilea contract de finanţare  are în vedere proiectul „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”. Valoarea totală a proiectului „ Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”,  este de 10.842.794,01 lei (inclusiv TVA), din care valoare totală eligibilă de 10.695.874,50 lei și valoare totală neeligibilă de 146.919,51,00 lei.

 

 

leave a reply