NOAPTE DE FOC pentru pompierii târgovișteni

Spread the love

NOAPTE DE FOC pentru pompierii târgovișteni, după ce au fost alertați să intervină la un incendiu destul de puternic, o persoană supraponderală, găsită în stare de inconștiență. Incendiul s-a manifestat la un apartament dintr-un cartier de blocuri proprietate privată.

Detașamentul de pompieri de la Târgoviște  a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospecială  pentru lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul intervenției pompierii au constatat ca incendiul se manifesta în interiorul unui apartament de la etajul 3.

S-a acționat atât din exterior de pe autoscara de intervenție și salvare de la înalțime cât și prin interiorul blocului, pe casa scărilor.

De pe scara unde s-a produs incendiul, șase persoane s-au autoevacuat.

În apartamentul cuprins de flăcări  a fost găsită o persoană, supraponderală, inconștientă.

Persoana a fost evacuată de pompieri și a fost preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale.

Incendiul a fost lichidat, acesta s-a manifestat în bucătărie cu degajări mari de fum. Pompierii au oprit extinderea la celelalte încăperi în care se aflau depozitate diverse materiale combustibile.

Persoana evacuată de pompieri, de sex feminin și supraponderală prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare. Era conștientă și i s-a  administrat oxigen în ambulanța SAJ.

În total s-au autoevacuat 35 de persoane.

Au ars materiale combustibile solide din bucătărie. Echipajele de pompieri acționează în continuare pentru inlaturarea efectelor negative ale incendiului.

leave a reply

error: