Noua autogară  din municipiul Târgoviște, Calea Ialomiței, de la o zi la alta prinde contur

Noua autogară  din municipiul Târgoviște, Calea Ialomiței, de la o zi la alta prinde contur, lucrările sunt tot mai avansate.

Noua autogară are   dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 mp., suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp., incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze. 

Noua autogară din municipiul Târgoviște

În afara depoului, autogara presupune sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

 Lucrările vor fi finalizate până la finalul acestui an, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene!

Noua autogară din municipiul Târgoviște

Această  investiție face parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), sunt modernizate stațiile de călători, sunt construite 3 stații de capăt de traseu, depoul de pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply