Pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă, un autoturism a derapat şi a ieşit în decor

Alertă  în rândul   pompierilor de la Fieni, salvamontiştilor dâmboviţeni,jandarmilor montani de la Zănoaga,SMURD şi Ambulanţă.

Pe 112 s-a anunţat că  pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă , un autoturism  a derapat şi a ieşit în decor.  Potrivit primelor informaţii, un atutoturism în care se aflau două doamne şi trei copii   a ajuns pe DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă iar din cauza vremii nefavorabile viscol şi  ninsoare  se pare  că  a derapat şi  a ieşit  în decor. 

Acest tronson  DJ 713 Dichiu-Piatra Arsă este închis circulaţiei.  La faţa locului au ajuns imediat  salvatorii, nu au fost victime.  Intervenţia  de scoatre  a maşinii din zăpadă  a fost destul de dificilă  şi asta din cauza viscolului.

Turiştii care merg în zona montană Moroeni-Bolboci-Padina Peştera trebuie să înţeleagă că lanţurile şi cauciucurile de iarnă  sunt musai necesare pentru autoturisme,chiar dacă utilajele de deszăpezire acţionează .  Se circulă  pe DJ 714 Moroeni- Padina-Peştera şi DJ 713   Cuibu  Dorului- Dichiu-Zănoaga-Peştera.

leave a reply