Potrivit datelor publicate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Ford Puma a fost cel mai bine vândut hibrid din România în 2021

Potrivit datelor publicate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Ford Puma a fost cel mai bine vândut hibrid din România în 2021.

Produs exclusiv în fabrica de la Craiova începând cu a doua jumătate a anului 2019, Ford Puma este cel mai bine vândut model cu propulsie hibridă din 2021 (2.765 unităţi Hybrid). Cota de piaţă în segment a înregistrat o creştere importantă, de la 6,71% în 2020 la 9,41% în 2021. Ford Puma este cel mai bine vândut model Ford din România.

Ford îşi păstrează prima poziţie înregistrand o cotă de piaţă de 19,7% şi o creştere a volumelor cu 21% faţă de anul 2020.

Ford accelerează strategia de electrificare în 2022 şi pregăteşte lansarea de noi modele

Noul Ford Fiesta este pregătit să ajungă în showroom-urile Ford la mijlocul lunii februarie, fiind urmat de noul Ford Focus la doar o lună mai târziu. Ambele modele vor oferi clienţilor multiple versiuni de sisteme de propulsie electrificate.

Ford s-a angajat în procesul de electrificarea a produselor din portofoliul, pentru a oferi clienţilor opţiuni multiple şi standarde de performanţă privind emisiile de CO2. Până la mijlocul anului 2026, 100% din gama noastra de autoturisme din Europa va fi capabilă de zero emisii, fiind complet electrică sau Plug-in Hybrid, urmând ca trecerea la o gamă complet electric să se facă până în anul 2030. Gama de vehicule comerciale Ford din Europa va fi, de asemenea, 100% capabilă de zero emisii, complet electrică sau Plug-in Hybrid până în 2024. Două treimi din vânzările de vehicule comerciale vor fi reprezentate de vehicule complet electrice sau Plug-in Hybrid până în 2030.

leave a reply