RASEDA ENVIRO vă ajută să evitați situațiile în care se pot aplica amenzi conform OUG 195/2005 privind protecția mediului

Colaborarea cu o firmă specializată în servicii de mediu reprezintă o acțiune strategică eficientă, ce comportă un mare avantaj economic tocmai prin asigurarea asumării și respectării responsabilităților și obligațiilor impuse de normele legislative de mediu.

Complexitatea legislației de mediu impune o cunoaștere completă  și o interpretare specializată și eficientă a actelor ce o alcătuiesc. Prin această dezvoltare legislativă continuă, rolul societăților de mediu autorizate s-a transformat din potențial colaborator într-o necesitate vitală afacerii.

Serviciile de consultantă  RASEDA ENVIRO   vă ajută să întelegeți legislația de mediu, să indepliniți cerințele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate și să creați un mediu de lucru sigur și prosper în cadrul societății dumneavoastră.

SC RASEDA ENVIRO  vă pune la dispoziție servicii de consultanță de mediu privind obligația legală de intocmire a unei autorizații de mediu, parcurgând toate demersurile necesare pentru obținerea acesteia, conform termenelor legale specifice.

De la elaborarea documentației necesare obținerii avizelor de mediu până la studii de evaluare a impactului asupra mediului, specialiștii RASEDA ENVIRO  se asigură că beneficiați de informații corecte și actualizate, ajutându-vă astfel să evitați situațiile în care se pot aplica amenzi conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, pornind de la 5.000 lei până la la 10.000 lei pentru persoane fizice, și de la 30.000 lei la 60.000 lei, pentru persoane juridice.

SC RASEDA ENVIRO SRL Târgoviște, A. I. Cuza, nr. 1, cam. 9

Email: contact@raseda.ro

TEL. 0722594789

leave a reply