Reabilitarea și modernizarea podului de pe DJ 722, la Mircea Vodă și a podului peste Sabar, pe DJ 401A, în plin proces de execuție

Spread the love

Lucrările de reabilitare si modernizare la podul de pe DJ 722, la Mircea Vodă, o investiție în valoare de 1.824.331,44 lei, sunt în plin proces de execuție.

Podul are lungimea de 23,5 m, iar partea carosabilă are lățimea de 7,8 m. Au fost executate fundațiile de la culei, iar acum se lucrează la infrastructura de susținere. Podul peste Sabar, pe DJ 401A, la Odobești, este, de asemenea, o investiție nouă a Consiliului Județean Dâmbovița, în valoare totală de 4.676.359,58 lei. Construcția are lungimea de 21 m și lățimea de 7,8 m, iar până în prezent au fost montate grinzile pe cele două culei și se lucrează la placa de suprabetonare a căii de acces.

Președintele Corneliu Ștefan a făcut o vizită de lucru pe aceste șantiere alături de administratorul public al județului, Cristian Avanu, directorul Vasile Dinu, Direcția Tehnică, directorul SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Dâmbovița, Radu Andi-Constantin, precum și de reprezentanții administrației publice locale din comunele în care se realizează proiectele de investiții.

leave a reply

error: