S-a dus la şcoală  cu briceagul să-şi facă dreptate

Anchetă la Liceul Tehnologic „Iordache Golescu” Găești. Un elev de 16 ani a fost prins în timp ce avea asupra lui un briceag. Adolescentul a fost văzut de un  cadru didactic care a alertat imediat jandarmii care patrulau  în zona unităţii şcolare. Luat la întrebări,  băiatul a declarat că a  venit cu cuţitul îi trebuia  să se apere de nişte fete:
Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 5 noiembrie, la un liceu din orașul Găești. Aceştia au fost sesizați de un reprezentant al instituției de învățământ cu privire la faptul că un elev se află în sala de curs cu un briceag asupra sa.Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani a pătruns în unitatea şcolară cu un briceag, pe care pretindea că îl folosește pentru a se apăra de alți colegi.Tânărului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.”, ne-a comunicat Jandarmeria Dâmboviţa

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

leave a reply