Se lucrează de zor la pasajul rutier de la Aninoasa care va fi finalizat în trei săptămâni

Lucrările de reabilitare la centura municipiului Târgoviște este în plină desfășurare, iar dacă totul merge bine, va fi finalizată la sfârșitul acestui an. 

În cel mult trei săptămâni, pasajul rutier de la Aninoasa va fi redat integral circulației. Zilele trecute a fost turnată sapa pe cel de-al doilea sens de circulație intrat in lucru și au fost asfaltate parțial rampele.

Urmează realizarea hidroizolației, finalizarea lucrărilor de montaj a parapetului direcțional și apoi asfaltarea: “Lucrările de reabilitare a pasajului rutier de la Aninoasa (de peste Calea Ferată Târgoviște-Ploiești, pe DN 71) se apropie de final. A fost turnată sapa pe cel de-al doilea sens de circulație intrat în lucru și au fost asfaltate parțial rampele.Urmează realizarea hidroizolației, finalizarea lucrărilor de montaj a parapetului direcțional și apoi asfaltarea, cu precizarea că pasajul va fi redat integral circulației în aproximativ 3 săptămâni.”, a anunțat primarul municipiului Târgoviște,Cristian Daniel Stan.

S-au finalizat și lucrările de asfaltare pe Calea București, tronsonul care face parte din centura Târgoviștei și totodată a fost finalizată așternerea ultimului strat de asfalt pe Calea Ialomiței.

leave a reply