Se lucrează intens pe strada Șoseaua Găești

Se lucrează intens pe strada Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște, lucrările sunt în plin proces de execuție și vorbim de un tronson de drum în lungime de 1,7 km, prins într-un amplu proiect de reabilitare și modernizare, în valoare de 9 milioane de lei, bani de la bugetul  local.

Primarul Cristian Stan alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a făcut o vizită de lucru pe șantier. Cel târziu în această toamnă, vom scăpa de problemele de până acum de pe artera respectivă.

Prin aceste lucrări , vom avea parte de o schimbare radicală a strazii  Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște,   s-a schimbat în totalitate stratul de asfalt, se toarnă trei straturi de asfalt, se refac trotuarele și parcările dar se intervine și pe zona rețelelor de canalizare parcările.

Acestă stradă este  foarte circulată, potrivit, primarului Cristian  Stan, în fiecare dimineață, în intervalul 06:30-08:30, pe acest tronson intră în municipiu în jur de 3000 de autoturisme, o cifră destul, totodată edilul a ținut să puncteze  că în perioada  următoare speră să încurajeze folosirea mijlocelor de transport public în comun dar  va institui și  un regulament de parcare în municipiul Târgoviște.

leave a reply

error: