Se lucrează pe șantierul de la Grădiniţa nr. 8 „Rază de Soare’’

Spread the love

În ciuda, crizei COVID-19, investițiile continuă. Este în plin proces de execuție reabilitarea, modernizarea și extinderea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare” din microraionul IX.  Unitatea școlară este reabilitată şi modernizată integral cu fonduri europene, investiţia ridicându-se la aproximativ 12 milioane de lei . Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, dar şi city  managerul Gabriel Boriga, a susţinut o conferinţă de presă chiar la faţa locului. Pe lângă corpurile de clădire deja existente care au intrat  în reparaţii capitale, la Grădiniţa nr. 8 „Rază de Soare” se lucrează la construcția  unui nou corp de clădire.

În ciuda, crizei COVID-19, investițiile continuă. Este în plin proces de execuție reabilitarea, modernizarea și extinderea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare” din microraionul IX.  Unitatea școlară este reabilitată şi modernizată integral cu fonduri europene, investiţia ridicându-se la aproximativ 12 milioane de lei . Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, dar şi city  managerul Gabriel Boriga, a susţinut o conferinţă de presă chiar la faţa locului. Pe lângă corpurile de clădire deja existente care au intrat  în reparaţii capitale, la Grădiniţa nr. 8 „Rază de Soare” se lucrează la construcția  unui nou corp de clădire.

de peste 400 mp ca şi suprafaţă desfăşurată. Intervenţiile la grădiniţă nu vizează numai reabilitările şi extindere ci este și o componentă importantă şi pe zona de dotări, loc de joacă. Termenul de execuție este de 31 de luni, dar în orice caz va rezulta o unitate de învăţământ de excepţie aşa cum sunt şi celelalte proiecte pe care le are  în implementare admnistrația targovișteană. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în luna iunie a anului 2019.

De mâine, 24 iunie 2020, se redeschid grădinițele din Târgoviște

Primarul Cristian Stan a anunțat că de mâine, 24 iunie 2020, se deschid o serie de grădinițe  din municipiul Târgoviște. Mai mult, administrația târgovișteană  a anunțat  că s-au luat toate măsurile necesare de funcționare a acestor grădinițe în contextul măsurilor impuse  privind prevenirea răspândirii COVID-19

leave a reply

error: