Se lucrează pe toate cele cinci loturi ale Centurii municipiului Târgovişte

Vremea  bună permite avansarea lucrărilor pe  Centura municipiului Târgovişte .

Administraţia  târgovişteană a solicitat constructorilor încă de la început să avanseze cu lucrările cât de mult posibil, să lucreze neîncetat, cât permite starea vremii. Vorbim  despre un ritm susţinut al lucrărilor pe şoseaua de centură a municipiului Târgovişte.

Se lucrează pe toate cele cinci  loturi, cu peste 100 de oameni şi aproximativ 25 de utilaje. Edilul Cristian Stan  alături  de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu  şi city managerul Gabriel Boriga, a făcut  o vizită de  lucru pe toate cele cinci  loturi.

Prima oprire a fost pe drumul nou adică strada Cornel Popa care va face legătura între strada Gimnaziului și strada Mihai Bravu. Aici lucrările sunt destul de avansate,se lucrează  deja la apărările de mal.

Se lucrează,  în același timp pe strada Magrini, se lucrează la pasajul spre Aninoasa. Proiectul de centură al municipiului Târgoviște merge foarte bine spre supărarea majoră a unora care nu vor să se întâmple absolut nimic în acest oraș.

Primarul Cristian Stan este optimist că proiectul va fi finalizat până la finalul anului. În momentul de față se lucrează intens şi la pasajul de la Petru Cercel.  

Termenele de execuție sunt cuprinse între 6 și 12 luni, în cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere, iar lucrările au debutat pe data de 11.11.2019.

leave a reply